مفتی

توجه: در صورت تمایل می توانید کامنت و  /- برای این مطلب ثبت نمایید.

آموزش استفاده از لینک های مخصوص، در مفتی دات کام

12 شهریور 01 ساعت 19:20
لینک یعنی پیوند که معمولاً به صورت آدرسی مستقیم برای هدایت به صفحه ای خاص به کار می آید. در مفتی دات کام، لینک های منحصر به فردی وجود دارد که هرگاه شخصی از طریق آن وارد مفتی دات کام شود، به صورت هوشمند، معرف فرد مشخص می شود. این یک فرصت عالی برای کسب درآمد مطمئن است ...
آموزش استفاده از لینک های مخصوص، در مفتی دات کام

-

لینک به معنای پیوند و وصل کردن است و در اینجا، منظور از لینک پیوند بین صفحات اینترنتی است.


حتماً شما هم بارها در دنیای مجازی با کلماتی شبیه به "اینجا کلیک نمایید"، رو به رو شده اید، اگر روی آن کلیک کرده باشید وارد یک صفحه دیگر در اینترنت شده اید و این معنای لینک دادن به یک متن یا تصویر است!


در مفتی دات کام، همه اعضا، دارای لینک های منحصر به فردی هستند که هرگاه فردی با استفاده از آن وارد سایت مفتی دات کام شود، مفتی دات کام به صورت سیستمی شما را به عنوان معرفی آن فرد شناسای خواهد نمود و مزایایی را برای شما منظور خواهد نمود. پس استفاده از لینک ها برای کسب درآمد، بسیار مهم هستند، با ما همراه باشید تا به صورت متن و تصویر، به سادگی با نحوه استفاده از لینک ها و توضیحات آن، آشنا شویم.


آموزش استفاده از لینک در مفتی دات کام


توضیحات تکمیلی:



لینک به چه معناست؟

نکته نخست این که واژه لینک (Link) در لغت فارسی به معنای پیوند می باشد که کاربردهای گسترده ای دارد. لینک به قدری گسترده و پر کاربرد است که بدون آن نمی توان در این شبکه جهانی به کار و فعالیت پرداخت در واقع این کار نشدنی است. البته لینک link شکل کوتاه شده کلمه Hyperlink است.

لینک چیست؟

لینک ایجاد ارتباط بین دو صفحه است. در حقیقت لینک نوعی پیوند دهنده بین صفحات مختلف در اینترنت است. لینک یا پیوند همان طور که از نامش مشخص است مثل یک میانبری است که شما را از یک مسیر به مسیر دیگر متصل می کند.

در واقع لینک می تواند یک کلمه یا یک جمله باشد که صفحات اینترنت را به هم وصل می کند و کاربر را از یک سایت به سایت دیگر یا از یک صفحه به صفحه اینترنتی دیگر هدایت می کند.

چگونه می توان لینک را تشخیص داد؟

از لحاظ شکل ظاهری معمولا لینک متنی است که به رنگ آبی بوده و با یک خط زیر آن نمایش داده می شود. به نوشته ای که با آن لینک ایجاد شده را معمولا انکرتکست (Anchor Text) می نامند.

مثال: این لینک است

در مثال فوق عبارت «این لینک است» در واقع به عنوان انکرتکست لینک محسوب می گردد.

منظور از لینک چیست

انکر تکست چه مواردی را می تواند شامل شود؟

انکر تکست در لغت فارسی به معنای متن لنگر (یا متن جایگزین) است. انکر تکست می تواند کلمات کلیدی و مهم مرتبط با موضوع و محتوای سایت باشد کلمه لینک که به شکل بولد (Bold) شده و آبی رنگ با خطی در زیر آن می باشد. برخی انکر تکست ها نیز حاوی کلمات عمومی مانند "ادامه مطلب"، "اطلاعات بیشتر"، "در ادامه"، "اینجا کلیک کنید" و ... می باشد.

مثال: حتما در بعضی سایت ها این جمله را دیده اید: «برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.» در اینجا کلمه «ادامه مطلب» همان نقش انکرتکست را برای لینک بازی می کند.

کاربرد لینک چیست؟

لینک صفحات را به هم وصل می کند و با یک کلیک می توانید از صفحه ای به صفحه دیگر بروید. شاید امروزه مهم ترین کاربردی که لینک دارد این است که می توان آدرس لینک را کپی کرده و به اشتراک گذاشت تا دیگران هم بتوانند به شکل مستقیم به آن صفحه از سایت دسترسی داشته باشند. کافی است روی لینک مورد نظر کلیک کنید تا به صفحه ای که لینک به آن تعلق دارد راه یابید.

ساخت لینک به چه شکل است؟

ساختن لینک کار زیادی نمی خواهد و می توان لینک را با استفاده از تگ ها و کدهای HTML به راحتی درست کرد. البته می توان از راه های ساده تری بجر کدنویسی هم برای درست کردن لینک استفاده کرد به این ترتیب که مثلاً با یک ویرایشگر که در صفحه وبلاگ است، متن مورد نظر را به صفحه دیگر متصل نمود.

ساختار لینک چگونه است؟

ساختار لینک ها به شکل زیر است و با تگ مشخص می شوند.

Link text

href آدرس مقصد را نشان می دهد و URL همان ادرس سایتی است که لینک شده و قابل مشاهده است. Link text نیز همان انکرتکست است که درباره ان صحبت کردیم.

هم چنین لینک ها را می توان به عکس و تصاویر هم تگ کرد و ساختار آن به شکل زیر است؛

””

چگونه لینک بر رتبه سایت تاثیر می گذارد؟

هرچه لینک به درستی و طبق اصول ساخته شود تاثیرگذار تر خواهد بود. جالب است بدانید که اولین الگوریتیمی که در گوگل سایت ها را رتبه بندی می کرد، برپایه همین لینک ها بود. لینک درست می تواند بسیاری کاربردی بوده و با اثرگذاری بر موتورهای جستجوی گوگل زمینه ساز افزایش رتبه و بهبود سئو سایت شود.

به همین علت است که می گویند تبادل لینک یکی از بهترین روش ها برای افزایش رتبه سایت است زیرا با تبادل می توان به صورت دو طرفه بازدید هر دو سایت را افزایش داد و مخاطبان هر سایت به سایت دیگری نیز مراجعه می کند و به این ترتیب رتبه سایت مورد نظر در رنکینگ گوگل بالا خواهد رفت. (شاید به همین علت بود که گوگل پس از مدتی اعلام کرد که تبادل لینک دوطرفه ممنوع است!)

اگر از لینک ها به خوبی استفاده نکنید شناسایی سایت شما به گوگل مشکل شده و سایت شما را بلااستفاده تشخیص می دهد و به مرور سایت های غیرمفید را از موتورهای جستجوی گوگل حذف می کند.

انواع لینک ها کدام اند؟

لینک های داخلی (Internal)

لینک داخلی، لینکی است که داخل یک سایت قرار دارد و برای پیوند یک صفحه از سایت به صفحه ای دیگر از همان سایت است. لینک داخلی بهتر است برای نشان دادن صفحاتی از سایت که کمتر دیده می شوند استفاده شود. لینک های داخلی معمولا موضوعات بهم مرتبط را شامل می شود.

لینک های خارجی (External)

لینک های خارجی متفاوت تر از لینک های داخلی هستند و برای هدایت از یک سایت به سایت دیگر ایجاد می شوند. لینک های خارجی هم مانند لینک های داخلی بهتر است با محتوای خود سایت مرتبط باشد.

لینک ها فرم های مختلفی دارند که در ادامه به توضیح آن ها نیز می پردازیم؛

استفاده از هر نوع لینک باید درجای خود و به درستی انجام شود در غیر این صورت نتیجه عکس خواهد گذاشت.

لینک های فالو یا دوفالو (follow):

این لینک ها به شکل چیش فرض همه لینک ها را فالو دارند و مستقیم وارد صفحه جدید می شوند. لینک های دو فالو تگ و یا صفتی که مشخص کننده باشد ندارند.

لینک های فالو با توجه به تعداد بک لینک هایی که دریافت می کنند بر سئو سایت و رتبه بندی گوگل موثر خواهند بود.

لینک های نوفالو یا نافالو: (Nofollow):

این نوع لینک ها برای این منظور به کار می روند که موتور های جستجوی گوگل آن ها را فالو یا دنبال نکند. اگر استفاده نکنید تبدیل به لینک فالو خواهد شد. گوگل به این لینک های نوفالو دسترسی ندارد ولی در صورت ترافیک می تواند بر سئو تاثیر داشته باشد.

لینک نوفالو این معنی ها را می تواند داشته باشد:

لینک ممکن است اسپم باشد و یا توسط کاربر گذاشته شده باشد.

لینک استفاده شده برای افزایش رتبه سایت به کار برده نشده است و لازم به تاثیرگذاری نیست.

لینک موردنظر توسط اسپانسر گذاشته شده و پولی است.

لینک موردنظر با توجه به سفارش مشتری ساخته شده است.

لینک مورد نظر را دنبال نکنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تفاوت لینک های فالو و نوفالو می توانید صفحه تفاوت لینک فالو و نوفالو را مشاهده فرمایید.

لینک های اسپانسرینگ (Sponsored):

همان طور که از نام آن پیداست این لینک ها در ازای دریافت مقداری پول به تبلیغ و حمایت از سایت مقصد می پردازند.

پس برای تبلیغات بهتر است از این نوع لینک ها و یا لینک های نوفالو استفاده کنید.

به طور کلی توصیه می شود در فرآیند لینک سازی حواس جمع بوده و با احتیاط پیش بروید تا دچار مشکل نشوید. بهتر است از راه های طبیعی و با استفاده از محتوای مفید و با کیفیت کاربران را برای این کار ترغیب کنید.


امتیاز دهی به مقاله



 
ثبت نظر، سوال و ... :
شما می توانید درباره آموزش استفاده از لینک های مخصوص، در مفتی دات کام نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
ارسال
نظرات (2)
ترتیب
محمدرضا بهجتی کد: 69

عالی وسپاس

پاسخ
1401/8/29
ans_result_69
محمدرضا بهجتی کد: 68

عالی وسپاس از شما و مفتی داد کام متشکرم، بهجتی

پاسخ
1401/8/29
ans_result_68
کلمات کلیدی: نحوه استفاده از لینک ها ، آموزش استفاده از لینک مخصوص در مفتی دات کام ، لینک بازاریابی ، مفتی دات کام ، لینک ها